Skip to content

Efterlyst!

29 augusti, 2012

Behöver hjälp! Kan någon hjälpa mig att hitta den? Har anmält den som försvunnen men får ingen respons. Är smått desperat och efterlyser den här och nu även i Cyberspacen, förhoppningsvis kan det ge några ledtrådar. Är förvirrad och olustig till mods och orsaken är att både lusten att fotografera, eller överhuvud taget göra något som för en tid sedan var väldigt roligt, inte alls finns kvar. Oinspirerad och trött är vad jag är och det är trist! Har sökt efter inspiration på alla upptänkliga platser, men icke sa Nicke…hittar ingen någonstans. Idag tvingade jag mig ut i den varma och vackra sensommarkvällen och fotade lite, hoppades att det skulle klicka till lite inombords.Det gjorde det inte så vad göra? Bara avvakta?  Kanske du har nåt tips? Tills nästa gång – Ha D! Inger Anita

14 kommentarer leave one →
 1. 6 september, 2012 8:39 e m

  Tråkigt när inspirationen försvinner, men det blev fina bilder. Gillar särskilt den med blåklockorna 🙂

  • 8 september, 2012 6:32 f m

   Tack Anni! Den som söker han finner heter det ju, och inspirationen kommer nog så småningom…Roligt du hälsade på!
   Mvh, Inger

 2. 1 september, 2012 6:56 e m

  Beautiful photographs, I like such views. I am greeting

  • 8 september, 2012 6:33 f m

   Thank You Zielona, glad You liked it :O)
   B rgds, Inger

 3. Brita permalink
  30 augusti, 2012 9:32 e m

  har inte fattat detta, har du förlorat moppen? Stulen?
  Vad gäller fotosuget är det väl som det skall vara, för att riktigt njuta och få kreativiteten att flöda tror jag vi måste känna oss less ibland. jag tror inte man kan leta fotosuget, en dag så kommer det bara. Lugn i slutet av september flödar kreativiteten och lusten igen. jag är lite där själv , tvänget att ta en bild varje dag har inte direkt ökat min kreativitet.
  i morgon skall jag åka till Norrbyskär med mina arbetskamrater, få se om ön kan hjälpa mig/brita

  • 1 september, 2012 6:46 f m

   Du har säkert rätt, men det blir ju så TOMT! Saknar verkligen känslan, fast det pirrade till lite härom kvällen när det var så sagolikt med ljus o dimma. Känns faktiskt bättre idag också, i Innerdalen kommer det nog stormandes :O) Vi ses… snart!!

 4. 30 augusti, 2012 8:07 e m

  Är det moppen eller lusten eller båda du saknar? Betr moppen så annonsera i den lokalaste blaskan som finns där i Bitterna. När du har ditt färdmedel tillbaka så kommer nog lusten åxå. Bilderna ovan är ju jättefina!
  Min gamle 94årige morbror fick inbrott i sin kära sommarstuga som han inte kan vara i längre – förståss för den stod tom mycket. Polisen gjorde inget – förståss. Jag satte en ros i lokala tidningen till de föräldrar som hade mopedynglingar just däromkring (för det var nåra såna som hade setts flera ggr däruppifrån) att prata dom till rätta o det tog fart i hela bygden… Inga problem efter det…

  • 30 augusti, 2012 9:08 e m

   Mopparna står fint parkerade som sig bör, det är INSPIRATIONEN som är knas men faktiskt…Just dag är det förvånansvärt mycket bättre!! Höga berg och djupa dalar, och man hänger inte riktigt med. I kväll var det en helt gudomlig kväll, så det blev några som jag hoppas fina bilder. Härlig historia med lokalblaskan fast upprinnelsen inte var lika kul. Ibland är det bara liite engagemang som behövs…Tack för titten Kristina!

 5. Åsa Odén permalink
  30 augusti, 2012 6:47 e m

  Hejsan! vi kan ju åka till Nossebro och prova ljusterapi…

  Ljusterapi – en friskvårdsbehandling med ljusterapi 60 min Ljusstyrka 30 000 Lux
  Symtom som kan orsakas av brist på ljus: Under hösten och vintern känner sig många av oss trötta och orkeslösa. En del kan till och med uppleva depression.Då kan ljusterapi som friskvårdsbehandling vara ett bra sätt att få tillbaka energin.
  Pris: 75kr/gång 10-kort 650kr ingår kaffe/te

  Tror att det kunde vara skönt att bara koppla av .
  En hög kramar till dig världens goaste Inger

  Kramiz Åsa

  • 31 augusti, 2012 5:53 f m

   Detta låter ju inte alls fel. Kan vi talas vid om när vi ses. Tusen och ett tack Åsa-gött du finns!!

 6. 29 augusti, 2012 11:01 e m

  Ja jag känner verkligen igen det där…då brukar jag lämna kameran hemma och försöka ta mej ut i naturen å bara va…släppa kraven och vips så brukar faktiskt inspirationen komma tillbaka 🙂 Jättefina bilder!

  • 30 augusti, 2012 9:10 e m

   Jo men så är det säkert. Strunt i kameran ett tag och se vad som händer. Jag gjorde det hela dagen idag och ikväll var det magi!! Skoja bara, men kvällen var faktiskt underbar. bilder följer. Kul du tittade in :O))

 7. 29 augusti, 2012 10:03 e m

  Hallå Mrs Brand!
  Världen är full av tappade sugar och suget kommer och går. Tillsammans med andra kan man hitta inspiration! Ibland tar det två dagar ibland två månader. Tipset är dock att ge dig in i en ny miljö. testa ta några porträtt eller tänkt svartvitt i ett par dagar. Man kan också testa det gamla knepet ”utforska motivet”. Hitta nåt du gillar och plåta det från alla håll, när du tror di gjort det lägg dig ner så hittar du nya vinklar, ta samma motiv i gryning/skymning eller vad som helst. Tänk tillbaka på din Danmarksresa eller gå till biblioteket och låna en bok. du som bor i trakterna runt Bitterna kan säkert hitta inspiration här: http://torehagman.com/?page_id=366

  Ha det fint nu tills vi syns om ett tag / Claes

  • 30 augusti, 2012 6:46 f m

   Tackar för många handfasta råd C. Ses!

   Inger Anita

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: